fbpx

Pravila Zasebnosti

PREGLED VARSTVA PODATKOV

1.SPLOŠNO

Wagney ceni vašo zasebnost. Ta pravilnik o varovanju zasebnosti smo pripravili, da vas seznanimo z načinom obdelave osebnih podatkov, ko ustvarite račun lastnika hišnih ljubljenčkov ali kakor ponudnik storitev za hišne ljubljenčke na platformi Wagney, se obrnete na predstavnike naše podpore za stranke, obiščete spletno mesto www.wagney.com.

V nadaljevanju je preprost pregled nad tem, kaj se zgodi z vašimi osebnimi podatki, ko obiščete našo spletno stran. Osebni podatki so vsi podatki, s katerimi bi bili osebno identificirani. Podrobne informacije o varstvu podatkov najdete v našem pravilniku o zasebnosti v spodnjem tekstu.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je Wagney s.p, s sedežem in poslovnim naslovom Kolomban 39, 6280 Ankaran, Slovenija.

Vsa vprašanja in morebitne zahteve v zvezi s pravicami Posameznika Wagney sprejema na elektronskem naslovu [email protected].

 

Osebni podatki, ki se obdelajo, ko ustvarite račun :

Ko ustvarite račun lastnika hišnih ljubljenčkov ali kakor ponudnik storitev za hišne ljubljenčke na platformi Wagney, vas prosimo za vnos vašega e-poštnega naslova, imena in gesla.

Wagney vaš e-poštni naslov obdela zato, ker za vpis v račun uporabljate svoj e-poštni naslov in geslo, Google ali Facebook login. Pravna podlaga za obdelavo vašega e-poštnega naslova za ta namen temelji na upravičenem interesu Wagney za zaščito varnosti vašega računa.

Wagney vaš e-poštni naslov obdela tudi zato, da vam pošilja pomembne informacije o novostih in nadgradnjah Wagney platforme, kot so pomembne varnostne informacije ali bistvene spremembe tega pravilnika o varovanju zasebnosti. .

Wagney platforma vaš e-poštni naslov obdela tudi zato, da se ga v primeru vaše interakcije s predstavniki naše podpore za stranke lahko poveže z vašim računom Wagney. Pravna podlaga za tovrstno obdelavo je naš upravičen interes za zagotavljanje kakovostne podpore za stranke.

Registracija s Socialnimi Omrežji

Odločite se lahko, da se boste v račun Wagney platforme vpisali s svojimi poverilnicami za družabna omrežja (denimo s poverilnicami za vpis v Facebook ali Google). Če se odločite za to možnost, vas bomo prvič, ko to storite, vprašali, ali se strinjate, da lahko ponudnik družabnega omrežja Wagney platforme posreduje določene podatke, kot denimo vaše ime, e-poštni naslov, profilno sliko, objave, komentarje in druge podatke, povezane z vašim računom na družabnem omrežju.

Vse te informacije Wagney platformi ponudnik družabnega omrežja zagotovi zaradi načina, na katerega deluje konfiguracija prijave v družabno omrežje. Vendar pa Wagney platforma obdrži in obdela le vaš e-poštni naslov. Če ne želite, da bi ponudnik družabnega omrežja Wagney platformo delil vaše podatke, se lahko v svoj Wagney račun namesto s svojimi poverilnicami za družabno omrežje prijavite preprosto s svojimi poverilnicami za račun Wagney.

 2.ZBIRANJE PODATKOV NA NAŠEM SPLETNEM MESTU

Kako zbiramo vaše podatke?

Nekateri podatki so zbrani, ko nam jih posredujete, kot so na primer podatki, ki jih vnesete v kontaktni obrazec, podatki plačila za storitve ali podatki potrebni za registracijo Wagney računa za lastnike hišnih ljubljenčkov kakor tudi za ponudnike storitev za hišne ljubljenčke.

Druge podatke samodejno zbirajo naši IT sistemi ob obisku spletnega mesta. Ti podatki so predvsem tehnični podatki, kot so brskalnik in operacijski sistem, ki ga uporabljate, ko ste dostopali do strani. Ti podatki se samodejno zbirajo takoj, ko vstopite na našo spletno stran.

Za kaj uporabljamo vaše podatke?

Del podatkov se zbira, da se zagotovi pravilno delovanje spletne strani, drugi podatki pa se lahko uporabijo za analizo, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran. Nekateri podatki se uporabljajo za zagotavljanje podpore uporabnikom.

Katere pravice imate glede svojih podatkov?

Vedno imate pravico brezplačno zahtevati informacije o svojih shranjenih podatkih, njihovem izvoru, prejemnikih in namenu njihovega zbiranja. Imate tudi pravico zahtevati, da se podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo. Če imate dodatna vprašanja o vprašanju zasebnosti in varstva podatkov, nas lahko kadarkoli kotaktirate na [email protected]

ANALITIKA IN ORODJA TRETJIH OSEB

Ko obiščete spletno stran Wagney, se opravi statistična analiza vašega deskanja. To se zgodi predvsem z uporabo piškotkov in analitike. Analiza vašega deskanja je ponavadi anonimna, to pomeni, da vas ne bomo mogli identificirati iz teh podatkov. Tej analizi lahko nasprotujete ali jo preprečite, če ne uporabljate določenih orodij. Podrobne informacije najdete v naslednjem pravilniku o zasebnosti.

Tej analizi lahko ugovarjate in v spodnjem tekstu vas bomo seznanili o tem, kako uporabiti svoje možnosti v zvezi s tem.

3.SPLOŠNE INFORMACIJE IN OBVEZNI PODATKI

VARSTVO PODATKOV

Upravljavci Wagney spletne strani zelo resno varujejo vaše osebne podatke. Vaše osebne podatke obravnavamo kot zaupne in v skladu z zakonskimi predpisi o varstvu podatkov in s tem pravilnikom o zasebnosti.

Če uporabljate to spletno stran, se bodo zbirali različni osebni podatki. Osebni podatki so vsi podatki, s katerimi bi bili osebno identificirani. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje katere podatke zbiramo in za kaj jih uporabljamo ter kako in v kakšen namen se podatki zbirajo.

Upoštevajte, da se lahko pri podatkih, posredovanik preko interneta (npr. preko elektronske komunikacije), pojavijo kršitve varnosti. Popolno varovanje vaših podatkov od dostopa tretjih oseb ni mogoče.

PREVERJANJE VAŠEGA SOGLASJA ZA OBDELAVO VAŠIH PODATKOV

Veliko operacij obdelave podatkov je možno samo z vašim izrecnim soglasjem. Soglasje lahko kadar koli prekličete s prihodnjim učinkom. Neformalna e-pošta, ki to zahteva, zadostuje. Podatki, obdelani preden prejmemo vašo zahtevo, so še vedno lahko zakonito obdelani.

PRAVICA DO PORTABILNOSTI PODATKOV

Imate pravico do podatkov, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve ali pri izpolnjevanju pogodbe, ki je samodejno dostavljena sebi ali tretji osebi v standardni strojno berljivi obliki. Če potrebujete neposreden prenos podatkov na drugo odgovorno osebo, bo to storjeno samo v obsegu, ki je tehnično izvedljiv.

SSL ENKRIPCIJA

Ta stran uporablja varnostno šifriranje SSL za zaščito prenosa zaupne vsebine, kot so poizvedbe, ki nam jih pošljete kot operater spletnega mesta. Šifrirano povezavo lahko prepoznate v naslovni vrstici brskalnika, ko se spremeni iz »http: //« v »https: //« in ikona ključavnice se prikaže v naslovni vrstici brskalnika.

Če je aktivirano šifriranje SSL, podatkov, ki jih prenesete na nas, ne morejo brati tretje osebe.

INFORMACIJE, BLOKIRANJE, IZBRIS

Kot je določeno z zakonom imate pravico, da kadar koli pridobite brezplačne informacije o vseh vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni ter o njegovem izvoru, prejemniku in namenu, za katerega so bili obdelani. Imate tudi pravico, da so ti podatki popravljeni, blokirani ali izbrisani. Če imate dodatna vprašanja o temi osebnih podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate preko email naslova, navedenem v našem pravnem obvestilu.

NASPROTOVANJE PROMOCIJSKI POŠTI

Izrecno prepovedujemo uporabo kontaktnih podatkov, objavljenih v zvezi z zahtevami spletnega pravnega obvestila glede pošiljanja promocijskih in informativnih gradiv, ki niso izrecno zahtevani. Operater spletnega mesta si pridržuje pravico do konkretnega pravnega dejanja, če prejmete neželeno reklamno gradivo, na primer elektronsko neželeno pošto.

4.ZBIRANJE PODATKOV NA NAŠEM SPLETNEM MESTU

KONTAKTNI OBRAZEC

Če nam pošljete vprašanja prek kontaktnega obrazca ali Chat okna, bomo zbrali podatke, ki so bili vneseni na obrazcu ali Chat oknu, vključno s kontaktnimi podatki, ki jih navedete v zvezi z našim odgovorom na vaše vprašanje, kot tudi na vsa nadaljnja vprašanja. Teh informacij ne delimo brez vašega dovoljenja.

Zato bomo vse podatke, ki jih vnesete v kontaktni obrazec ali Chat okno, obdelali samo z vašim soglasjem po čl. 6 (1) (a) GDPR. Soglasje lahko kadar koli prekličete, za to zadostuje neformalna e-pošta, s katero to zahtevate. Podatki, obdelani preden prejmemo vašo zahtevo, so še vedno lahko zakonito obdelani.

Podatke, ki jih posredujete v obrazcu za stike bomo ohranili dokler ne zahtevate njihovega izbrisa, prekličete soglasje za njihovo shranjevanje ali če se namen skladiščenja ne nanaša več (npr. po izpolnitvi vaše zahteve). Ta določba ne vpliva na vse obvezne zakonske določbe, zlasti v zvezi z obveznimi obdobji hrambe podatkov.

Želimo vas opozoriti, da prenos informacij (vključno z osebnimi podatki) preko interneta ni vedno povsem varen. Če nam posredujete kakršne koli informacije preko interneta (po elektronski pošti, preko naše spletne strani ali na kakršenkoli drug način), to storite popolnoma na lastno odgovornost. Ne moremo biti odgovorni za kakršne koli stroške, izdatke, izgubo dobička, škodo ugledu, odgovornosti ali kakršno koli drugo obliko izgube ali škode, ki ste jo utrpeli zaradi vašega posredovanja podatkov preko interneta.

Pravilnik o piškotkih

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.


Onemogočenje spletnih piškotkov

Nekatere ali vse piškotke, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, lahko zavrnete s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar lahko to zmanjša vašo zmožnost uporabe naših spletnih strani ter nekaterih ali vseh funkcij.

Morate se zavedati, da s trajnim izklopom / izbrisom piškotkov izgubite možnost ohranitve vaših osebnih nastavitev, statusa prijave, podatke o opravljenih spletnih nakupih in še mnogo več, ter da strani ne bodo delovale pravilno oziroma boste prikrajšani za dodatne možnosti. Spletna mesta se bodo za nameček nalagala malce počasneje, saj se bodo morale slike in vsi deli vsebine vsakič naložiti od začetka.

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje funkcionalnosti:

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja storitev Google Universal Analytics za namene analize obiskanosti spletnih strani. Upravlja ga Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.

Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«. Podatki, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenašajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo.

Google Universal Analytics piškotke lahko onemogočite na naslednji spletni povezavi https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Če se odločite, da ne sprejmete nekaterih piškotkov, ne boste mogli uporabljati določenih funkcij na naši spletni strani. Če se odločite, da ne želite prejemati personaliziranih oglasov, to pomeni, da boste sicer lahko deležni oglasov na medmrežju, vendar ti oglasi ne bodo prilagojeni vašim željam in vzorcem brskanja.

Google je glede mednarodnih prenosov podatkov registran za Ščit zasebnosti EU-ZDA in s tem zavezan spoštovati EU pravila glede varstva osebnih podatkov.

Več o Googlovih pravilih zasebnosti si lahko preberete na https://policies.google.com/privacy?hl=sl.

Piškotki storitve Google Universal Analytics so shranjeni na podlagi člena 6 (1) (a) GDPR.

Google Maps
Naša spletna stran uporablja kartografsko storitev Google Zemljevidi (Google Maps) preko API-ja. Upravlja ga Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA. Če želite uporabljati Google Zemljevide, je treba shraniti vaš IP naslov. Te informacije se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Ponudnik te strani nima vpliva na ta prenos podatkov.
Uporaba Google Zemljevidov je v interesu, da naša spletna stran privlači in olajša lokacijo krajev, ki jih nam določite na spletnem mestu. To je zakoniti interes v skladu s čl. 6 (1) (f) GDPR. Dodatne informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki so na voljo v izjavi o zaščiti podatkov v Googlu na naslovu https://policies.google.com/privacy.

Facebook Pixel

CloudFlare

WordFence

Mednarodni prenosi osebnih podatkov

Če prenesemo vaše osebne podatke izven Evropskega gospodarskega prostora, bomo to storili po skrbnem pregledu primernih pravnih podlag in zaščitnih ukrepov, kot so: – politike varovanja podatkov, znane kot “Zavezujoča poslovna pravila” ali “BCR-ji”, – standardne pogodbene klavzule, ki jih je sprejela Evropska komisija ali Informacijski pooblaščenec in jih je Evropska komisija potrdila v skladu z ustreznim zakonom, – kodeks ali kodeksi ravnanja, ki jih pripravi združenje ali drug organ, ki ga odobri Informacijski pooblaščenec, – odobreni certifikacijski mehanizmi (kot je npr. Ščit zasebnosti EU-ZDA), – ali kadar to dopusti Informacijski pooblaščenec ali pogodbene klavzule med upravljavcem ali obdelovalcem podatkov ter upravljavcem podatkov, obdelovalcem ali prejemnikom osebnih podatkov v tretji državi ali mednarodni organizaciji.

Spremembe naših pravil o zasebnosti

Od časa do časa lahko spreminjamo naša pravila o zasebnosti, o čemer vas bomo obvestili. Če nadaljujete z dostopom do naše spletne strani na ta datum ali po tem datumu, se strinjate, da vas zavezuje nova različica naših pravil o zasebnosti.

Kadar nameravamo uporabiti vaše osebne podatke za nov namen, vam bomo posredovali informacije o tem namenu in vse druge pomembne informacije, preden uporabimo vaše osebne podatke za ta novi namen.

Spremembe vaših osebnih podatkov

Prosimo vas, da nas obvestite o kakršnih koli spremembah vaših osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, da so ti ves čas točni in ažurni. Nastavitve za zasebnost lahko najdete tukaj

Search

December 2019

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

January 2020

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Staying in a/an...
Price
Amenities
Skills

Compare listings

Compare